Foto: Pressbild

Barnvaktsföretag startar i Norrköping

Behöver du barnpassning? I veckan etablerar sig Sveriges största barnpassningsföretag Nannynu i Norrköping.

Nannynu grundades 2007 i Stockholm med ambitionen att lösa vardagspusslet för barnfamiljer. I dag är de Sveriges största barnvaktsföretag sett till omsättning.

I takt med en ökad efterfrågan av barnpassning satsar nu företaget på att bli rikstäckande och startar under veckan verksamhet både i Norrköping och Linköping. Att utvidga verksamheten till Norrköping och Linköping är ett naturligt steg, menar företagets kommunikationschef Robert Bällstav:

– Linköping och Norrköping är två universitetsstäder. Enligt vår erfarenhet har det gått extra bra i denna typ av stad då det finns så gott om kompetent personal som dessutom är i behov av ett extrajobb. Linköping och Norrköping är även regionens största städer och sannolikt två städer familjer utifrån flyttar till. Som nyinflyttad har vi inte alltid ett naturligt kontaktnät och en tjänst som barnpassning blir nödvändig för att få ihop vardagspusslet.

I dag är Nannynu störst i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Företaget har över 1 200 kunder och drygt 1 400 barnvakter. Alla som är minst i gymnasieåldern har möjlighet att jobba som barnvakt hos Nannynu, så länge de har erfarenhet av barnpassning sedan tidigare och kan visa referenser på det.