VD Niclas Söör expanderar till en ny stad med DoSpace. Foto: Crelle Fotograf Norrköping

DoSpace expanderar till Norrköping

Co-workingkonceptet DoSpace öppnar ett nytt kontor i Norrköping i vår. DoSpace finns i dag med två etableringar i Linköping – vid Stora torget och på Mjärdevi. I Norrköping blir adressen Västgötegatan 7.

DoSpace vänder sig till egenföretagare, frilansare, start-ups och stora företag.

– Vi riktar oss till dem som vill leva ett flexibelt liv och arbeta i inspirerande lokaler tillsammans med ett levande och växande community. Våra medlemmar kör AW, lunchträning och workshops tillsammans. Att etablera DoSpace i Norrköping är en naturlig expansion av vårt erbjudande. Alla vinner och alla trivs, säger Niclas Söör, vd och grundare av DoSpace, i ett pressmeddelande.

Cirka 90 medlemmar kan välkomnas till Norrköpingsenheten. Lokalen är social och öppen, men möjlighet finns också att reservera arbetsplatser såväl i ett eget rum som i gemensamt rum med andra medlemmar.

– Gamla Bron är en vacker fastighet med generösa takhöjder och sekelskiftescharm kombinerat med dagens teknik. Det är glädjande att ett bolag som DoSpace ser samma värden i läget och huset som vi alltid sett. Det här blir något utöver det vanliga, säger Fredrik Ljung, kommersiell uthyrare på Fastighets AB L E Lundberg, i ett pressmeddelande.

DoSpace i Norrköping slår upp portarna den 2 maj 2018.