Temabild: Pixabay

Nya IT-jobb på gång i Norrköping

Det går bra för E-handelsutvecklaren Entendo. Så bra att man redan bestämt sig för att bli en av landets största aktörer på marknaden. Det betyder nya spännande IT-jobb till Norrköping.

För fyra år sedan var Entendo en liten IT-start-up som bara sysselsatte ett fåtal E-handelsexperter.

Säljer och utvecklar E-butiker

Sedan dess har företaget utvecklats till en liten vinstmaskin med 19 anställda som omsätter drygt elva miljoner kronor och som i år väntas ge ett resultat på drygt tre miljoner.

Jan Olausson
Pressbild: Etendo

Entendos specialitet är skapande av E-handelslösningar för andra företag som vill sälja tjänster och produkter på nätet. Men man jobbar även med andra IT-uppdrag.

”Vi ska bli en stor aktör”

Jan Olausson, delägare i företaget, gläds åt framgångarna.

– Vi har gått med vinst från dag ett. Målet är att vi ska etablera oss som en stor aktör som ligger i framkant och vi ser stor potential att växa vidare i Sverige och i våra grannländer. Under 2019 siktar vi på en stark omsättningsökning och målet är 16 miljoner kronor med samma fantastiska vinstmarginal om cirka 30 procent. Hand i hand med vår fortsatta tillväxt så räknar vi med ökad rekrytering. Vi arbetar ständigt med att säkra upp kompetent personal för att inte tappa tempo i tillväxt, säger han i ett pressmeddelande.