En till sjukhus efter krock på E4

En trafikolycka inträffade nu på morgonen på E4 i norrgående riktning, i höjd med Malmslätt. Det var mycket trafik i området, så polisen tvingades rycka ut för att skydda räddningspersonalen och de drabbade. En person fördes till sjukhus med ambulans.

Det var klocka 07.37 som larmet om olyckan nådde fram till SOS Alarm. Två bilister hade kolliderat i E4:ans norrgående riktning, i höjd med Malmslätt och fara förelåg för att trafikkaos skulle utbryta på olycksplatsen.

Polis, ambulans och räddningstjänst ryckte ut. Medan rädddningsmanskapet arbetade för att hjälpa de två drabbade bilisterna, av vilken den ena klagade över bröstsmärtor, dirigerade polisen om trafiken i området kring olycksplatsen. Detta för att skydda både räddningspersonal och de olycksdrabbade bilisterna.

En av dem skadades så allvarligt att personen fick föras till sjukhus med ambulans.

Kollisionen tycks ha orsakats av att en av de bilförare som var inblandade i olyckan legat för nära framförvarande fordon. Personen har nu delgetts misstanke om trafikbrott.

Framkomligheten i olycksområdet har varit begränsad under morgonen. Men nu har de krockade bilarna bärgats från platsen och trafiken flyter som vanligt igen.

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Norrköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load