Foto: Arkiv

Pistolrånare slog till – hotade döda bingospelare

Det var under gårdagskvällen som rånare slog till mot en bingohall i Norrköping och hotade besökare med någon form av skjutvapen.

Det var vid 20-tiden på söndagskvällen som okända rånare slog till och hotade de besökare som fanns i lokalen. Bland annat gav de sig på 75-åriga Kerstin Lång och hotade henne med ett pistolliknande föremål.

– Han hade en pistol i handen och skrek åt oss att, lägg er på golvet annars skjuter jag! Jag har lite svårt att gå ner på golvet för jag är ju lite äldre. Då hörde jag att det klickade till och så skrek han, då laddar jag om och skjuter. Då försökte jag komma ner så gott jag kunde, berättade Kerstin Lång för Expressen och fortsatte med att säga:

– Tanken gick ju så här att, jag lever inte länge till alltså, berättar Kerstin Lång vidare. Efter att den första rånaren tvingat ner kvinnorna, alla över 65 år, på golvet kom ytterligare en rånare in och stal pengar, en väska och två mobiler.

Polisen har gjort en teknisk undersökning men har inga tydliga spår efter rånarna. Har du tips till polisen ring 114 14 och be att kopplas till polisen i Norrköping.

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/kerstin-75-skenavrattades-nar-hon-var-pa-bingohallen/

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Norrköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load