Foto: Mattias Landström

Polisen söker vittnen till smitning på returpunkt

Under mellandagarna, den 28 december, runt 16-tiden skedde en allvarlig smitningsolycka vid returpunkten i Åby. Nu söker polisen vittnen till händelsen.

Det var alltså omkring kl. 16 den 28 december som olyckan skedde på returpunkten i Åby.

En av de anställda står på rampen då en förare till en personbil med släp ska ha kört på den anställda så att han faller så illa att han hamnar under släpet.

Allt tyder på att personen som framför fordonet görs uppmärksam på att olyckan skett, men väljer ändå att lämna platsen.

Den påkörda anställda fick därefter hjälp av andra besökare på returpunkten som denna dag var välbesökt och enligt polisen bör det därav finnas åtskilliga vittnen till händelsen.

De ber därför dig som var på returpunkten den 28 december omkring kl. 16 och uppfattade denna händelse att höra av dig till polisens nummer 114 14 och berätta vad du vet.

Förundersökningsledare är Jörgen Pettersson, Polisen i Norrköping. Det går också bra att fråga efter Joakim Öhman, också han Polisen i Norrköping.

– Vi vill komma i kontakt med alla som var där. Oavsett om de tror sig ha någon information av vikt eller inte så vill vi gärna vara de som avgör det, säger polisens presstalesperson.

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Norrköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load