Bild: Privat

Norrköpingstjejen medverkar i Bonde söker fru

Simon Ohlsson är en av bönderna i TV4-programmet ”Bonde söker fru”. Norrköpingstjejen Sarah var en av de som skrev brev till Simon och fick sedan flytta in till hans gård.

27-åriga Sarah Pettersson från Norrköping är en av tjejerna som slåss om mjölkbonden Simon Ohlssons hjärta i tv-programmet ”Bonde söker fru”.

– Jag har följt alla de tidigare säsongerna. Efter ha sett Simon på tv kände jag att jag behövde ta chansen att söka in. Eftersom han verkade jättemysig och snäll, säger Sarah Pettersson.

Efter ha skrivit brev till Simon, blev Sarah en av tjejerna som fick flytta in hos honom. Att dejta i tv gav henne minnen för livet.

– Det var en annorlunda upplevelse med alla kameror. Tv-teamet var jätteduktiga, det var kul att få träffa mycket nytt folk. Det var jätteroligt, bästa sommaren.

Hon medger att det blev lite av en tävling mot de andra tjejerna.

– Jag var där för Simons skull. Men det är klart att det blev lite grupperingar. Fast det gick ändå bra för vi var schyssta mot varandra.

Programmet sänds i TV4 på onsdagar klockan 20:00. Att se sig själv var minst sagt speciellt.

– När det spelades in var jag faktiskt inte nervös, men nu har det varit jättenervöst eftersom man inte vet vad som kommer visas. Fast det har också varit kul att se och det som ha visats har varit bra, säger Sarah Pettersson.