Bild: Privat

Han tävlar om att bli Årets föreningshjälte

Han är en eldsjäl hos Vånga IF. Nu kan han prisas som Årets föreningshjälte.

Årets Föreningshjälte är ett pris grundat av spelbolaget Unibet. Med denna utmärkelse vill de lyfta upp och hylla föreningshjältar som inte alltid annars får så mycket uppmärksamhet.

Vinnaren erhåller ett pris till värde av 10000 kronor till sig själv och får dessutom skänka material till ett värde av 20000 kronor till sin förening. Vinnaren utses av en jury bestående av Unibets ambassadörer Glenn Hysén och Robin Söderling tillsammans med representanter från Unibet.

En som har blivit nominerad till Årets föreningshjälte 2018 är Vånga IF:s eldsjäl Krister Jonsson och så här lyder motiveringen:

”Krister är en riktig klippa för Vånga IF och han ställer upp i vått och torrt oavsett vad det handlar om. Han gör allt ifrån att ta hand om anläggningen varje vecka, klippa gräs, kritar linjer och gör det snyggt. Dessutom så gör alltid Krister sådant här med ett leende på läpparna, bemöter alla på ett bra sätt och bidrar till en bra stämning bland alla i föreningen.

Hans arbete präglas av att alla ska känna sig välkomna vilket är viktigt i en liten förening i en liten by. Det är inte lätt att få folk engagerade men Krister gör det enklare att vara engagerad i Vånga IF! Han är en sann eldsjäl, och vår egna föreningshjälte!”

Vånga IF är hemmahörande i Vånga i Norrköpings kommun.