Från vänster: Mats Karlsson, Sara Bley, Lena Ryhnell, Anna-Karin Eriksson, Heikki Taipale, Janne Jähnke, Ammna Chaudhry-Hellström, Henrietta Bolander, Linn Utbult, Cecilia Almgren, Maya Vestin, Emil Nilsson. Foto: Eric Josjö/TV4

Norrköpingsbo tävlar i känt tv-program

Hela Sverige bakar drar snart i gång en ny säsong – med en Norrköpingsbo bland deltagarna.

Den 25 september är det säsongspremiär för Hela Sverige bakar på TV4. Tolv amatörbagare gör upp om segern. I startfältet finns en Norrköpingsbo – Cecilia Almgren.

– Dom är så olika hela bunten. Emil som klär sig så fin till varje bak, crossfit-Henrietta som kan ge både mig och Johan en avhyvling om vi är i vägen och Linn som får horn i huvudet inför varje tävling. Jag är vansinnigt imponerad av alla både när det gäller bakningen och hur de klarar pressen som programmet innebär, säger programledaren Tina Nordström i ett pressmeddelande.

Norrköpingshoppet Cecilia Almgren är 31 år. Hon är platschef och ensamstående mamma som upptäckte bakningen när hennes dotter föddes.

– I år bjuder vi tittarna på ett förnyat framgångsrecept där vi får komma närmare deltagarna och följa dramatiken i tävlingarna på ett tydligare sätt. Dessutom får programmet ny energi av programledarduon Tina och Johan som har en fantastisk kemi och bjuder på många skratt, säger Malin Knave, exekutiv producent för programmet, i ett pressmeddelande.