Hjälp oss att bli ännu bättre

Tre månader sedan starten och allt pekar uppåt för Norrköping News. Nu kan du hjälpa oss att bli ännu bättre.

Norrköping News har nu funnits i tre månader. Vi har haft en fantastisk trafikutveckling och slår ständigt nya rekord. Stort tack för förtroendet, kära läsare. Det som känns extra kul är att många av er är frekventa besökare. Det kan bara tolkas på ett sätt, ni gillar det vi gör. Det känns bra.

Under sensommaren och hösten tar vi ny fart och siktar mot ännu fler läsare på vår sajt. Vår förhoppning är också att bredda materialet ytterligare, men eftersom att vi är en liten redaktion så behöver vi din hjälp. När du vet att något ska hända eller har hänt, tipsa oss på press@norrkopingnews.se. Du får även väldigt gärna skicka in några foton och en kort text när er förening har något arrangemang, allt från musikkonserten till bowlingmatchen är välkommet. Vi skriver gärna om vad Norrköpingsborna sysslar med, men vi hinner inte vara överallt så hjälp oss att bli ännu bättre.

Jag vill även slå ett slag för vår debattsida. Ta chansen att göra din röst hörd. Den rättigheten ska vi vara rädda om. För oss är det en självklarhet att få uttrycka sig fritt i ord och skrift. Så är tyvärr inte fallet i alla länder. Så ta dig lite tid och skriv ner dina tankar. Det kan vara en debattartikel från en organisation eller en insändare om gropiga gator. Det mesta får plats på News. Mejla ditt bidrag till press@norrkopingnews.se eller stefan.pettersson@norrkopingnews.se. Tänk på att uppge namn och kontaktuppgifter i mejlet. Insändare kan skrivas anonymt om du vill.

Och bäst av allt: Sajten är gratis och du behöver inte fixa med något inlogg. Du hänger enklast med i nyhetsflödet om du laddar ner vår app. Den finns både för Iphone och Android. Ha en fortsatt bra sommar.

Missa inga nyheter:

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load