Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg Bild: Carl Adam Tillberg

Hundens dag för alla raser

Norrköpings brukshundsklubb firade hundens dag med inofficiell utställning och mycket mer en solig söndag.

Hundens dag den 10 september ska naturligtvis firas ordentligt på Norrköpings brukshundsklubb och en anordnar därför allt från inofficiell utställning till lydnadsrally och hund-loppis.

Några som är på plats för att ställa ut är ettåriga Aron som är där tillsammans med sin matte Cecilia Wiklund.
– Det är första gången för oss både så vi passar på att prova idag innan vi ställer ut på riktigt, säger Cecilia.

Aron är av den lite mindre vanliga rasen Alpenländische dachsbracke som är en jakthund och som det eventuellt finns potential att avla på.
– Det är lite därför vi vill ha en bedömning så vi vet.

Annars tycker Cecilia och Aron att det är jättetrevligt att få träffa och se alla olika hundar och dess ägare samtidigt som det finns massor att göra med dem.

Utöver de som ställer ut finns det de som mest bara strosar runt och möts för en kopp kaffe och lite lek. Andra provar på agility eller det som kallas lydnadsrally.

Det är en dag då det finns något att göra för alla på Norrköpings brukshundsklubb. Och med tanke på vädret igår så skiner solen med glädje i dag.

Text och bild: Carl Adam Tillberg

Missa inga nyheter:

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load