Karin Jonsson (C). Foto: Fotofabriken

Karin tar tag i allt praktiskt som måste göras

Vad gör ett kommunalråd helst på semestern egentligen? Har de egna små smultronställen som de vill sprida?
Idag ger Karin Jonsson, centerpartist och kommunalråd i Norrköping, sina bästa semestertips.

– Jag försöker hinna ifatt här hemma. De första två veckorna på min semester brukar gå åt till det. I torsdags tvättade och manglade jag juldukarna. Är det dåligt väder syr jag gardiner till huset, jag håller på att förnya dem, och är det fint väder står jag i trädgården och klipper mattrasor som jag ska ha att väva av till vintern.

– Jag gillar att hålla på med praktiska saker när jag är ledig, hus, hem och trädgård är sådana sysslor. Det är så mycket möten och sådant i vardagen, säger Karin Jonsson.

Men det blir också en semestertripp utomlands, umgänge med vänner – och så ett och annat korsord.

Vilket är ditt bästa tips till Norrköpingsborna?

– Jag tycker att det finns väldigt mycket att se runt oss. Ett tips är att ta bussen till Arkösund och sedan åka en tur med Östgötatrafikens båttrafik. Då kommer man ut i skärgården. Om man inte vill åka båt kan man i alla fall göra ett besök i Arkösund eller i något av alla museer och i Mem finns en bra servering.

Karin Jonsson bor på Vikbolandet och sitter bland annat i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och i tekniska nämnden.

Missa inga nyheter:

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load