Uppstickarsajten har fått nya kläder

Stefan Pettersson skriver i sin krönika att han är glad i sinnet efter fotbollsbragden och över det stora intresset för uppstickarsajten News.

Efter gårdagens fantastiska insats av det svenska fotbollslandslaget nere i Italien vaknade jag med ett leende på läpparna. Att hålla nollan mot Italien i två matcher är en bragd. Vilken prestation! Nu blir fotbolls-VM så mycket roligare för oss svenskar nästa sommar. Tack så mycket.

Det finns även saker att glädja sig åt på jobbfronten. Vår News-sajt startades för ett drygt halvår sedan och att kalla det för succé är inte att överdriva. Antalet läsare blir fler och fler för varje månad. Trafiken har ökat med drygt 50 procent sedan i augusti. Vi får dessutom mycket beröm och det är många läsare som tagit sajten till sitt hjärta. Det värmer. Tack för förtroendet. Vi utvecklas hela tiden så häng gärna med på vår resa.

Från och med i dag har vi även bytt utseende på sajten. Uppgraderingen innebär bland annat att du som läsare på ett enkelt och smidigt sätt kan se vilka artiklar som är mest lästa. Du hittar de hetaste artiklarna under Topp 5 – just nu.

Så kolla runt och läs vad som har hänt eller vad som är på gång – att det är gratis och utan krångligt inlogg är en självklarhet för oss så det är bara att köra på.

Ha en bra dag.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Norrköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load