Olof Wikström. Foto: Jerry Prütz Olof Wikström. Foto: Jerry Prütz

Black Christmass ställs in

Nu bryts den hårda traditionen med mörk och brutal hårdrock strax innan jul då arrangören Olof Wikström beslutat att ställa in årets upplaga av Black Christmass på Flygeln i Norrköping. Ett svårt men nödvändigt beslut menar Wikström i en kort kommentar.

Det fjärde året av Black Christmass som skulle ha ägt rum den 15-16 december på Flygeln i Norrköping,  måste tyvärr ställas in på grund av dålig biljettförsäljning meddelade i dag arrangören Olof Wikström via ett pressmeddelande.

– Det känns tungt att behöva döda ett projekt som man levt dagligen med i över fyra år och det jag genomgår nu är varje arrangörs mardröm Jag vet hur många som har planerat detta, sett fram emot och planerat resor och speciellt till dem vill jag bara beklaga allt obehag mitt beslut kan medföra men jag måste som varje affärsman se till att ekonomin är i balans. Med en dryg månad kvar till själva festivalen så fanns det helt enkelt inte möjlighet att genomföra Black Christmass utan att riskera en stor ekonomisk smäll, menar Olof Wikström vidare när News ringer upp.

– Orsakerna bakom att jag nu tvingas ställa in kan man alltid spekulera om, men uppenbart är att vi i år inte lyckades få fram ett program som tilltalar tillräckligt stor publik. Just nu räcker det för mig som förklaring, säger Olof Wikström med tungt hjärta. Men allt är inte helt nattsvart:

– I juni kör vi ju Metallsvenskan och det känns väldigt bra.

 

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Norrköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load