Discostjärnor firar 20-årsjubileum

Alcazar firar 20 år och ger sig i höst ut på sin sista turné tillsammans. 26 oktober blir det spelning i Saab arena i Linköping.

20 år, massor av hits och mängder med turnéer. Men nu ser Alcazar slutet på framgångssagan och kör en sista turné i höst. Den 26 oktober spelar de i Saab arena.

“Budskapet om allas lika värde, regnbågens olika färger, discokulans sprickor och dansgolvet som frizon, är något vi alltid kommer kämpa för – något som Alcazar alltid kommer vara förenat med! Det har varit 20 år av hjärta, smärta, utmaningar, erövringar, Melodifestivaler och allt annat som hör livet till. Idag är vi bättre, starkare och har det roligare än någonsin! Vi har ett glädjens år framför oss, det är Alcazars 20-årsjubileum och det finns inga vi hellre vill fira med än alla fantastiska Alcastars där ute. Det är också vår chans att personligen tacka alla fans – gamla som nya. Vi skall dansa natten lång, som om morgondagen inte fanns – då är vårt mission completed!” hälsar Tess, Lina och Andreas i ett pressmeddelande.

Premiären sker i Halmstad den 5 oktober och 26 oktober är det dags för spelningen i Linköping. Biljetterna släpps på fredag den 9 februari klockan 10.00.