Foto: My Newsdesk/Turkietresor

En resa för nya – och gamla – vänner

Vill du träffa nya kompisar? Nu har du chansen – igen. Snart lyfter Vänskapsresans plan från Norrköping Airport. Fullt med människor som vill knyta nya vänskapsband, i solen och värmen i turkiska Kemer.

Det är Norrköpingsbaserade skådisen och artisten Pontus Helander som har gjort det till en vana att sammanföra nya, och gamla, vänner med varandra under soliga och trevliga former.

Senast var 2016 och även då gick resan till Turkiet. Helander, som bland annat under sju år drivit egen teater i Norrköping och som idag arbetar som samtalscoach och bedriver socialterapi på Ensjöholms by, leder resesällskapet.

Artistkollegan och tillika sång- och dansmannen Anders Håkansson, som också varit med på Vänskapsresan förut, utgör garant för att underhållningen under resan håller toppklass.

Årets nykomling i reseledargänget blir författaren och föreläsaren Inger Hansson, som vann Stora talarpriset 2012 och som bland annat kommer att föreläsa på temat ”Balans i livet”.

Tillsammans med researrangören Turkietresor ska den dynamiska trion bjuda sina medresenärer på en all inclusive-vecka i solen de sent ska glömma. Med ett program som utlovar allt från vila, värme och vänskap, till vansinne – och som passar alla vänner, oavsett vilken ålder de har.

– Vansinnet står Anders och jag för, det kan hända när du minst anar, värmen finns i Kemer men också mellan oss alla som åker med, vila… semester, vila, vin och sol. Behöver jag säga mer? Kommer man ihåg förra gångens Pubkväll (en del gör det inte!!) då förstår man också vansinnet! förklarar Pontus Helander årets val av tema.

Vänskapsresan riktar sig i första hand till människor i Norrköping med omnejd. Men den som bor någon annanstans är också välkommen. Vill du följa med? Då får du hålla dig framme. Resan påbörjas den 14:e maj. Men redan den 15:e mars måste den som vill vara garanterad en plats på flyget anmäla sig.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Norrköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load