Plura. Pressbild.

Följ med på en resa genom Pluras liv

Fredagen den 6 april kan den som vill följa med på en resa genom Pluras liv och se honom uppträda i Louis De Geer. Som alla vet så startade det i Norrköping och var det slutar vet ingen än, men häng med på en tripp genom det ljuva livet. Tråkigt blir det inte…

Föreställningen om Pluras liv, ”En man av hjärtat”, har spelats på Scalateatern i Stockholm sedan början av oktober 2017. Plura själv beskriver föreställningen ”En man av hjärtat” med orden ”en resa genom mitt liv och de platser jag befunnit mig på”. Utöver en personlig berättelse om sitt innehållsrika liv bjuder föreställningen på massor av musik från Eldkvarns gedigna låtkatalog men även några nyskrivna sånger.

Det här är första gången Plura håller sig till ett skrivet manus på scenen och dessutom tar regi. Denna gång så finns inte Eldkvarn bakom honom utan bandet är nytt  där sonen Axel Jonsson Stridbeck agerar kapellmästare. Dessutom har kompisen Mauro Scocco ett viktigt finger med i spelet då han är med som en ciceron via en inspelad röst och agerar gondoljär genom hela föreställningen. Manuset är skrivet av Plura och för regin står Hugo Hansén.