Samir & Viktor släpper en bok. Foto: Bookmark Förlag

Mello-stjärnorna släpper bok

Samir & Viktor har gjort succé i Melodifestivalen – nu släpper duon en bok.

Tre gånger på fyra år har Samir & Viktor varit med i Melodifestivalen och deras låtar streamas friskt. Nu ska duon släppa en bok om framgångarna. Boken görs tillsammans med författaren Pascal Engman.

– Det känns väldigt stort och roligt att kunna bjuda våra fans på det här. Den här resan har varit fantastisk men också en utmaning för oss. Det har gått så snabbt och ibland är det bra att stanna upp och försöka fatta vad som hände. Det vill vi nu göra och, som vanligt, ha våra fans med oss. Det finns väldigt många saker som vi inte berättat om tidigare, saker och ting som inte varit som de ska bakom kulisserna. De grejerna tänker vi berätta nu, säger Samir Badran och Viktor Frisk i ett pressmeddelande.

– Det ska bli otroligt roligt. Jag har redan börjat intervjua dem och berättelserna är fantastiska. Samir & Viktor har en enorm skara unga fans. Att försöka få dem att lämna sina digitala plattformar för att istället läsa en bok om sina idoler ska bli spännande och roligt, säger Pascal Engman i ett pressmeddelande.