Bruno Mitsogiannis (t.v.) spelar Carl Bruner och Peter Johansson spelar Sam Wheat.

Östgötaduo aktuell i storslagen kärlekshistoria

De östgötabördiga musikalartisterna Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis är aktuella med en ny uppsättning på China Teatern i Stockholm. I september har Ghost premiär.

Musikalen Ghost blir en chans att se den Oscarsbelönade kärlekshistorien i 90-talsfilmen Ghost, med Patrick Swayze och Demi Moore, live på teaterscenen.

– Jag kommer vara ett spöke större delen av föreställningen. Det kommer vara mycket specialeffekter runt min roll. Jag kommer gå genom väggar och så. Originalet är ju Patrick Swayze så det blir stora skor att fylla, men det ska bli kul, säger Peter Johansson som spelar Sam Wheat.

Ghost handlar om New York-paret Molly Jensen och Sam Wheat som lever ett lyckligt liv tillsammans. Efter en dramatisk händelse förändras allt och Sam som är fast mellan två världar måste, med hjälp av mediet Oda Mae, hitta ett sätt att hjälpa Molly.

Bruno Mitsogiannis spelar Carl Bruner.

– Jag är van vid att spela de söta killarna som blir kär i de söta tjejerna. Nu ska jag spela lite badboy. Min roll är väldigt utmanande för mig. Jag kommer få spela något jag inte spelat förut, säger han.

Ghost är en berättelse om sorg, lycka, mystik och odödlig kärlek.

– Dels kommer det vara väldigt mycket effekter, det kommer bli coolt att se. Sen är storyn en så extremt fin kärlekshistoria. Den kommer beröra mycket. Man kan förvänta sig mycket av föreställningen, säger Bruno Mitsogiannis.

Duon som gör sin tredje musikal tillsammans är just nu ute på Sverigeturné med sitt band Peter Bruno & Matilda Unpluged. En turné som de avslutar på Louis De Geer i helgen 10-11 mars.

Repetitionerna av Ghost startar i slutet av juli och biljetterna släpps den 13 mars.

Rolluppsättning:

Molly Jensen: Lucia Heiberg Rosenberg

Sam Wheat: Peter Johansson

Oda Mae Brown: Gladys del Pilar Bergh

Carl Bruner: Bruno Mitsogiannis

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Norrköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load