Wiktoria kommer till Norrköping. Bild: Andreas Schander Wiktoria kommer till Norrköping. Bild: Andreas Schander

Popstjärnan uppträder på kyrklig festival i Norrköping

Lördagen den 20 oktober arrangerar Svenska kyrkan i Norrköping en dopfestival i Lindens köpcentrum. Då kommer en av Sveriges hetaste popstjärnor att uppträda.

Wiktoria Johansson, mest känd under artistnamnet Wiktoria slog igenom i Melodifestivalen 2016 med låten ”Save Me”. Låten blev genast en dundersuccé med över 14 miljoner streams på Spotify.

Lördag 20 oktober kl 19:00 uppträder hon på Svenska kyrkan i Norrköpings dopfestival.

Så här beskriver de festivalen på sin hemsida:

“När en ny liten människa har fötts till världen kan det vara värdefullt att få ett tillfälle för att uttrycka all längtan, glädje och kärlek. Dopet är just ett sådant tillfälle, en fest och en familjetradition som välkomnar livet. Genom dopet välkomnas barnet som medlem i Svenska kyrkan och som en del av Guds stora gemenskap. Om du är föräldrar eller blivande föräldrar och har tankar kring dop så är dopfestivalen ett perfekt tillfälle för er att få veta mer.

Dopfestivalen blir en plats för skoj och gemenskap, musik och glädje, en plats för barnen att vara på. Svenska kyrkan bjuder bland annat in till Storsjung kl. 12.00, 12.45, 13.45 och 14.45. Det kommer att finnas ett klotterplank, knapptillverkning, kärlekslådor med fina budskap samt barnens altarskåp och mycket annat roligt att utforska.”