Ingen misstänkt för brutalt rån

Polisen arbetar med full styrka för att lösa det brutala rånet mot en bingolokal i söndagskväll. I nuläget har man ingen misstänkt och inte heller något bra signalement att gå ut med. Det berättar Tomas Månsson vid Norrköpingspolisens avdelning för grova brott.

Det var vid 20.00-tiden i söndags kväll som två, som det ser ut, unga rånare gav sig till att råna en bingolokal på ett mycket brutalt sätt.

– Bland annat knuffade de på ett hårdhänt sätt, till en äldre man i 75-årsåldern, vilket inte alls var nödvändigt, menar Tomas Månsson, vid Norrköpingspolisens avdelning för grova brott. Han fortsätter:

– Bytet blev några tusen kronor i kontanter men det som slår mig direkt är att rånarna använde onödigt mycket våld och hot. Vi vet inte om rånarna hade skarpladdade pistoler eller om det bara var attrapper, det finns uppgifter som gör gällande att det lutar åt det senare. När det gäller signalementet på de två rånarna så finns det anledning att tro att de var yngre killar som utförde det, men det kan vi inte med säkerhet säga. Sedan skiftar uppgifterna vad gäller hur de båda rånarna såg ut eller agerade. Det beror lite på vem man pratar med så därför kan jag inte gå ut med ett mer exakt signalement, avslutar Tomas Månsson vid Norrköpingspolisen. De båda rånarna stal även en väska för en av gästerna. I denna förvarades, bland annat, en mobiltelefon. Det inträffade är rubricerat som grovt rån.

Pistolrånare slog till – hotade döda bingospelare

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till Norrköping News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load