Alla bilder från Pekings premiärseger

IFK Norrköping besegrade Brommapojkarna med 2–1 i den allsvenska premiären.

Det blev premiärglädje i Norrköping efter att Peking besegrat BP med 2–1 på Östgötaporten. Målskyttar för hemmalaget blev David Moberg Karlsson och Kalle Holmberg.

– Det är viktigt att vinna alla matcher. Men en premiär är ändå en premiär. Det präglar väl lite hur fansen tror att det kommer gå i år. Det är skönt för dem att vinna. Och extremt viktigt för oss för att få upp självförtroendet och fortsätta bygga på det vi håller på att bygga, säger IFK:s stjärnvärvning Jordan Larsson.

Larsson hade ett par heta chanser att näta men fick lämna planen mållös.

– Jag har en jättechans i början där bollen kommer lite snabbt mot mig. Vi skapar jättemånga lägen. Vi spelar väldigt bra, säger Larsson.

IFK:s tränare Jens Gustafsson:

– Det var en allsvensk premiär. Svårt att veta hur det ska ta vägen. Förväntningarna är stora. Vår första halvlek är utmärkt utifrån det. Men samtidigt har vi väldigt många målchanser som vi bör förvalta bättre.

– Andra halvlek blir vi påminda om att vi inte spelat så många matcher tillsammans. Målet som de gör påverkar oss ganska mycket. Som tur är lyckas vi få in 2–1. Vi förtjänar det. Men vi behöver stabilisera vårt spel över 90 minuter.

News fotograf Mattias Landström var på plats. Du ser alla hans premiärbilder här under.