Foto: Mattias Landström

IFK-talangen hyllas efter succéstarten

Det blev två mål när han fick chansen från start. Nu hyllas IFK Norrköpings Arnor Sigurdsson av den tidigare landslagspelaren Erik Edman.

 IFK Norrköpings 18-årige talang Arnor Sigurdsson är redan omtalad, framför allt efter de två målen mot Östsersund. Tidigare landslagspelaren Erik Edman hyllar anfallaren och ser en enorm potential.

– Det här är ingen vanlig 18-åring. Det kan jag säga direkt. Han är otroligt spännande och jag pratade med en isländsk agent nyligen som menade på att han är bland det mest spännande som har kommit fram de senaste åren – av alla de som Island skickar iväg ut i Europa på olika sätt, säger Edman i NordicBets podcast Ljugarbänken och fortsätter:

– Det här är en superspelare och han kommer att bli riktigt jäkla bra. Det har han visat i vartenda inhopp. Nu fick han chansen från start och är det någonting som Norrköping har saknat så är det ju lite djupledshot och någon som drar hela vägen och som attackerar hela vägen in i målområdet. Det är ju också där han gör målen, så han var jätteduktig och väldigt nyttig för det som Norrköping vill med sitt spel.