Ung man knivskuren

En ung man knivskars under tisdagskvällen i stadsdelen Hageby. Polisen söker nu flera gärningsmän och ber allmänheten om hjälp.

Det var strax efter klockan 18.00, eller 18.07 för att vara mer exakt, som en ung man, född 1996, knivskars utanför porten till Plåtslagaregatan 67 i Hageby.

– Det finns goda skäl att tro att vare sig brottsoffret eller gärningsmännen hör hemma på den aktuella adressen, menar Carl-Fredrik Jerrhage, förundersökningsledare vid Norrköpingspolisen, och anledningen till att polisen nu väljer att gå ut med en exakt adress är för att det borde finnas personer som sett och hört vad som hänt.

– Den här killen är känd hos oss  sedan tidigare och han är inte särskilt intresserad av att berätta vad som hänt, eller vilka som har knivskurit honom, fortsätter Carl-Fredrik Jerrhage, och lägger till att ynglingen inte är allvarligt skadad. Men att det rör sig om flera personer är polisen ganska säker på.

– Knivskärningen skedde när det var just och strax efter klockan 18.00 och som jag förstått det så var det en hel del folk ute och rörde på sig i området. Om nu någon eller några sett det som hände så får det gärna höra av sig till oss på 114 14, avslutar Carl-Fredrik Jerrhage.

Missa inga nyheter:

Ladda ner Norrköping Newsappen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ Norrköping News på Facebook.

-----

No more pages to load