Om Oss

Norrköping News startades 20 april 2017 och ägs av privata, oberoende medieentreprenörer. Sajten är också politiskt och religiöst oberoende.

Norrköping News är uppstickare i stan och vi driver vår idé och tittar inte så mycket på vad andra gör.

Viktigast i vår verksamhet är att ta tillvara allmänintresse, det vill säga sådant som på olika sätt berör så många som möjligt. Vår uppgift att att stilla läsarnas nyfikenhet. Det gör vi genom att överraska, beröra, vara nära och nyttiga.

Journalistiken har en betoning på positiva nyheter och snackisar, oberoende av ämne men vi värjer inte för negativa ämnen som våra läsare behöver ha information om. Vi tycker mycket – och tycker om den trakt vi verkar i.

Vi har en äkta deltagarkultur, bjuder in läsarna att delta och tar deras synpunkter på allvar.

Våra ledord är avspända, roliga, nära, ödmjuka, snabba, påhittiga.

Så jobbar vi: Vi tar vara på olikheterna – är man liten måste man vara påhittig och innovativ. Vi är öppna – mot varandra och publiken. Vi har en bra struktur. Vi är systematiska. Vi är till för kunderna och läsarna. Vi jobbar med kvalitet – inte kvantitet. Vi jobbar för att vara lönsamma.

Kontakta Oss

Stefan Pettersson

Platschef Linköping News och Norrköping News

E-post: stefan.pettersson@linkopingnews.se

Mobil: 076-626 35 62

Twitter: stefanpnews

Följ mig gärna på Facebook: Stefan Journalist Pettersson

Östgöte som är uppvuxen i Motala. Sportnörd med fotboll, hockey och speedway som favoritsporter. En ledig dag fixar jag gärna i trädgården.

Mike Lindberg

Reporter Norrköping News

E-post: mike.lindberg@norrkopingnews.se

Mobil: 072-386 64 47

Kom till Sverige som sjuåring ifrån Kina, uppväxt i Gävleborg och bor i Östergötland sedan 2014. Gillar att spela bräd och rollspel på fritiden. Hör gärna av dig!

Andreas Schander

Reporter Linköping News

E-post: andreas.schander@linkopingnews.se

Mobil: 0709-57 28 19

Twitter: AndreasSchander

Linköpingsbo sedan tio år tillbaka men uppvuxen i Boxholm. Gillar när det händer mycket samtidigt på jobbet men när jag inte jobbar åker jag gärna till stugan och hugger ved och eldar.

Elisabeth Däljemar

Reporter Linköping News/Norrköping News

E-post: elisabeth.daljemar@linkopingnews.se

Mobil: 070-980 05 10

Nyfiken och envis människa, född i Luleå, som efter lite hattande och fnattande runtom i landet, numera är östgöte och Skänningebo. Tycker mycket om djur och vill stå på de svagas sida. Spenderar nästan all ledig tid med min knasiga hund, som lär sig minst ett nytt hyss om dagen och aldrig tycks kunna upphöra att förvåna mig.

Jerry Prütz

Reporter Linköping News/Norrköping News

E-post: jerry.prutz@norrkopingnews.se

Mobil: 0709-51 43 64

Född i Linköping, uppvuxen i Fornåsa och nu åter Linköpingsbo efter 16 år i exil i Motala. Intressen: rockmusik och standup comedy. Gjort tv och radio och notorisk tyckare och enligt flera en influencer av mått. Pappa till Truls.

Malin Ingbrant

Annonsering

E-post: malin.ingbrant@annonsdax.se

Mobil: 070-578 52 25

Roland Enkenberg

Annonsering

E-post: roland.enkenberg@norrkopingnews.se

Mobil: 076-724 24 69

Uppvuxen i Östergötland och delar boende mellan Norrköping och Kolmården. Började på News i maj och har ett stort intresse och lång erfarenhet av digital marknadsföring. När jag är ledig tar jag gärna en fisketur med båten i Bråviken.

Mats Ottosson

Vd och ansvarig utgivare

E-post: mats.ottosson@norrkopingnews.se

Mobil: 0708-45 88 80

Bor i skogarna i Ulricehamns kommun men rundflyttad i Sverige ett antal varv. Kommer från kvällstidningsbranschen men har även jobbat många år med traditionella morgontidningar. Älskar det nya medielandskapet. Intressen: familj, fotboll och Thailand (som är mitt andra hemland). Älskar två döttrar, särbo och tre bonusbarn.


E-post: press@norrkopingnews.se eller använd formuläret nedan.

Vill du bli en av oss? Sök jobbet här!