Inferno Online i Norrköping är ett underbart internetcafé

Inferno Online i Norrköping är ett internetcafé i centrala Norrköping som bland annat erbjuder nattgibb, där man får spela hela natten på den en dator som öronmärkts till bara dig. Ett nattgibb kostar i skrivande stund 150 kronor, respektive 250 kronor med VIP-tillägg som inkluderar läsk och snacks.

 

Är Inferno Online ett säkert internetcafé?

Ja. Efter midnatt håller personalen extra bra koll på barn under 15 år, och inga nya gäster släpps in efter 00.00. Inferno Online har även strikta regler på plats, som bland annat inkluderar att personalen ringer en målsman såvida en gäst under 18 år skulle missköta sig.

 

En handledare kan bokas

Om du exempelvis vill anordna turneringar och/eller ha tips om matchupplägg, då är en handledare en god idé. En handledare från Inferno Online kostar 500 kronor per timme, och denne kan även coacha dig såvida du vill bli bättre på ett specifikt spel såsom Fortnite. Handledartjänsten är unik, även för internetcaféer.

 

Tips: Vill du läsa mer om teknik? Då är 567.se en bra resurs. Där hittar du mer information om alltifrån IPTV till robotdammsugare.

 

Vip-rummet är fantastiskt

Det Vip-rum som Inferno Online tillhandahåller är bestyckat med moderna gamingdatorer från HP, och utöver det är stolarna extra luxuösa. I skrivande stund finns det 20 VIP-platser, och det kostar bara 1 200 kronor att hyra hela rummet i en timme. Det medför en totalkostnad på från 60 kronor per person, vilket är en nätt summa med tanke på allt man får ta del av.

 

Läs mer: P vakt lappade utbrända bilar

 

Inferno Online har ett gott omdöme på nätet

Enligt de recensioner vi har tagit del av verkar nästan alla nöjda med det som Inferno Online har att erbjuda. Miljön är lugn samt mysig, och nästan alla som uttalar sig tycker att man får mycket för pengarna. Somliga tycker förvisso att lokalen är något liten, men de negativa rösterna är trots allt få till antalet.

Lämna en kommentar