3 tips på snabba företagslån

Om man behöver kapital till sitt företag är det en bra idé att ta ett företagslån. Med ett företagslån får man en pengainfusion som exempelvis kan räcka till en investering, vilket kan medföra att man slipper sälja eller omfördela aktier för att få in mer pengar i verksamheten.

Men hur lång tid tar det innan man får sina pengar, och varför är det en bra idé att jämföra företagslån hos en låneportal? Dessa frågor svarar vi på i den här artikeln. Utöver det ger vi dig konkreta exempel på låneförmedlare som passar perfekt för att man ska kunna jämföra företagslån på ett enkelt och effektivt sätt.

 

De 3 bästa låneförmedlarna för företagslån

  1. Fakturino, där du kan jämföra företagslån upp till 60 miljoner kr.
  2. Krea, där du kan jämföra företagslån upp till 4 miljoner kr.
  3. Creddo, där du kan jämföra företagslån upp till 10 miljoner kr.

Nedan pratar vi mer om de låneförmedlare som precis nämnts i större detalj.

Läs mer: Länets tjuvfiskare kommer att få hårdare tider

 

1. Fakturino – enkelt och snabbt!

Fakturino erbjuder snabba företagslån tack vare att de har täta band med sina 18 samarbetande långivare. De har som mål att ditt företag ska ha sina pengar på kontot inom 24 timmar. Den korta utbetalningstiden har man främst deras Client Success Team att tacka för.

De svarar på frågor via chatt, e-post och telefon. Vi rekommenderar att du använder dig av chatt-funktionen, då den i regel ger dig snabbast svar.

 

2. Krea – ett tak på 4 miljoner kronor!

Som rubriken säger är det ett tak på 4 miljoner kronor som gäller hos de 21 långivare som Krea samarbetar med. Man kan godkänna sitt lån via Bank-ID, och som brukligt är det gratis att begära en lånejämförelse med hjälp av Krea. Utbetalningstiden ligger i regel på 24 – 48 timmar.

 

3. Creddo – ett tak på 4 miljoner kronor!

Hos de långivare som Creddo samarbetar med är det ofta en utbetalningstid på 1 till 3 dagar som gäller. Om du har frågor om företagslån kan du vända dig till deras kundsupport som finns tillgänglig via direktchatt, e-post och telefon. Telefonsupporten har öppet under kontorstid helgfria dagar.

 

Varför skiljer sig utbetalningstiden för företagslån?

De lånejämförelsesidor som vi pratat med om i den här artikeln samarbetar med långivare, som i sin tur har olika regler för hur snabbt de betalar ut pengar. Men så länge de erbjuder bra kundsupport kan personalen tipsa dig om kreditorer som har särskilt korta utbetalningstider.

 

Varför ska man jämföra företagslån online?

För det första är delar alla långivare på en UC-upplysning, vilket medför att ditt företags kreditvärdighet inte påverkas nämnvärt. För det andra är det alltid kostnadsfritt att jämföra snabblån, och för det tredje har du alltid rätt att tacka nej du du aldrig förbinder din till något.

Lämna en kommentar