Bilverkstad hade alkohol till försäljning

På en bilverkstad ska det finnas bildelar, diverse tillbehör och bilmekaniker. Inte mycket annat behövs, iallafall inte alkohol, vilket är fallet hos denna bilverkstad. Det var en person som bevittnade en handel av alkohol inne på den misstänkta bilverkstaden och denne kontaktade då polisen. Polisen kom till platsen och gjorde en rannsakan och hittade mängder av alkohol på platsen.

 

Läs om Jonas, eldsjälen som delar människors öde på YouTube som bland annat har problematik med alkohol.

 

Lager med alkohol i ett skåp

När polisen gjorde rannsakan så hittade de ett lager med alkohol i ett skåp. I och med att det var så mycket alkohol, samt vittnesuppgifterna om försäljningen, så rådde det inga tvivel om att alkoholen inte var till för eget bruk utan att den var till för försäljning.

Förundersökningsledare Carl-Fredrik Jerrhage för polisområdet Norrköping säger: – Enligt anmälan har den här försäljningen från verkstaden pågått en längre tid också.

Det är en 50 årig man som är ägare av bilverkstaden och han är nu misstänkt för olovlig försäljning av alkohol. Huruvida försäljningen har skett till underåriga är ännu inte fastställt och inga misstankar är riktade mot mannen om detta i nuläget.