Han öppnar ny nattklubb i city – blir en överdos av nostalgi

Det är många nattklubbar som väljer att ha en stämning som om man skulle vara tillbaka på 70-talet. Nostalgi för de äldre, främmande för de yngre, men roligt för alla! Disco är alltid kul och du som var ute och festade på krogen under 70-talet kommer garanterat att få en härlig och nostalgisk känsla om du går på denna nya nattklubb i city.

 

Överdos av nostalgi

Finns det någon bättre känsla än nostalgi? Att återuppleva gamla minen från sina så kallade ”bästa festdagar” är riktigt härligt. Har man dessutom turen att ha kvar vänner från den tiden så ökar känslan av nostalgi markant. Kanske hade man en favoritdrink eller en öl som man alltid drack när man var ute på 70-talet. Om den drycken serveras på krogen och du kan dansa med den i handen till tonerna av 70-talet så är du garanterad en nostalgitripp utan dess like!

Klubben har redan slagit upp sina portar så det är bara att boka in en kväll som passar. Om ni går ut ett helt gäng tillsammans så kommer det att bli ännu roligare om ni klär er i kläder som hade passat in på den tiden.

 

Läs också: Tjejerna i Östergötland är bäst på att vaccinera sig mot HPV.

Lämna en kommentar