Daniel Kulas tar fram discokulan. Bild: Andreas Schander

Han öppnar ny nattklubb i city: En överdos av nostalgi

På lördag är det premiär för stans nya nattklubb.
– Det blir spektakulärt, folk kommer att få en överdos av nostalgi, säger Daniel Kulas, som är nöjesansvarig för nya nattklubben.

På lördag öppnas portarna till stans nyaste uteställe. I källaren på New York Grill och Bar i centrala Norrköping kommer borden att slängas undan och istället plockas discokulan fram varje lördag. Som på den gamla goda tiden.

Kulas tar fram discokulan

– Det finns många som sitter hemma och inte går ut på grund av att musiken ofta har glömts bort på uteställena, här kommer vi köra allt från soul, funk samt disco och mot slutet kan det bli lite nyare hits.

Daniel Kulas samarbetar med ägarna av New York Grill och Bar för att dra igång klubben.
– Det här ska bli så roligt och vi har redan fått ett stort gensvar, folk vill ha disco och här blir det retromusik.

Började hos grannen

Varje lördag med start nu i helgen kommer källaren alltså fyllas med nostalgi och målet är att atmosfären ska andas glädje. Hela idén började hos grannen.
– Ja, det började med min granne som hade förfest och de körde bara gamla discolåtar och då slog det mig att det är ju det folk vill höra när de är ute, säger Daniel Kulas.

Han säger att han önskar att han hade kunnat klona sig för samtidigt öppnar han även samma koncept i Linköping samma dag. Men själv kommer han att vara diskjockey i Norrköping på lördagarna. Läs mer om klubben i Linköping här.