Inbrottstjuv flydde på MC – greps i Norsholm

En 40-årig man utan körkort greps i Norsholm av polis efter att han misstänktes för att ha genomfört ett inbrott. Mannen misstänks även för drograttfylleri, grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik och ringa narkotikabrott. Motorcykeln var stulen och mannen misstänks även därför för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Händelsen rör en man som gjorde ett inbrott. Än så länge är det inte fastställt om han fick med sig något från inbrottet och vad det isåfall var. Mannen flydde på en motorcykel som var stulen, men huruvida den var stulen i ett tidigare skede eller inte är fortfarande oklart.

 

En annan man som smet från platsen var mannen som körde på en skolflicka utanför polishuset.

 

Mannen var påverkad av droger – misstänks på flera punkter

Mannen ska ha varit påverkad av både alkohol och narkotika under tiden för inbrotten samt när han framförde fordonet. Därför är han misstänkt för drograttfylleri. Men eftersom att mannen inte hade något körkort så är han även misstänkt för grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Anledningen till att händelsen anses som grov är för att mannen inte hade körkort samt att han var drogpåverkad. Han körde även fort och vårdslöst i en kamp om att smita från platsen. Han greps senare i Norsholm och en anmälan upprättades mot mannen av polisen.

Lämna en kommentar