Dystra beskedet – News läggs ner

Det är en dyster dag för New och tidningarna Linköping News och Norrköping News. Det har tagits ett beslut om att tidningarna läggs ned. Lönsamheten var inte tillräckligt stor för att driva projektet vidare.

Tidigare var det fyra journalister och en annonssäljare som blev av med sina jobb på News. Anledningen till uppsägningarna var att att det inte fanns tillräckligt med pengar i bolaget. Det ska ha funnits tillräckligt många läsare, men ändå blev intäkterna för små.Exakt vad detta beror på är något oklart. Kanske var det för få annonser eller så såldes annonserna för billigt.

 

Letade ny finansiär

News letade efter en ny finansiär till bolaget. Hoppet var att kunna rädda tidningarna Linköping News och Norrköping News genom att få in pengar och kunna komma igång. Men dessvärre var det ingen finansiär som kom till undsättning och därför läggs sidorna ner.

 

Stort tack!

Norrköping News riktar ett stort tack till alla som har varit med under de verksamma åren. Det är tråkigt att det blev ett sådant plötsligt slut, men stunden var kommen.

 

Några av de nyheterna som har blivit rapporterade på Norrköping News är om mordbranden i stallet, kvinnan som odlar bin mitt i stan och om det 300 år gamla snuset som hittades.

Lämna en kommentar