Hon vill tacka hjältarna som räddade ridskolans hästar

Vi har tidigare rapporterat om fallet med en misstänkt mordbrand intill en ridskola. Det var några balar som någon, eller några, hade tänt eld på. Balarna var så pass nära byggnaden att byggnaden hade kunnat börja brinna – om det inte vore för hjältarna som släckte branden på ridskolan. Nu vill ridskolan hitta hjältarna för att kunna tacka dem personligen.

Det var några förbipasserande som uppmärksammade att det brann i några balar intill en ridskola. Personerna agerade blixtsnabbt och påbörjade direkt ett släckningsarbete med brandsläckare. Givetvis kontaktades även brandkåren som åkte snabbt till platsen. Men när brandmännen kom fram hade personerna redan släckt branden och det enda som fanns kvar var lite glöd. Med största sannolikhet räddade dessa personer ridskolan från att ta eld i och med att branden i balarna var så pass nära stallet. Inne i stallet fanns det hästar och branden rubriceras som en mordbrand.

 

Söker hjältarna som räddade hästarna

Nu söker ridskolan hjältarna som räddade deras hästar för att kunna tacka dem personligen. Malin Knutsson på Norrköpingsortens RF har sagt: Jag har kollat med både räddningstjänst och polis och de vet inte heller men det vore så kul att få tacka dem personligen.

Kanske är du hjälten de söker? Eller vet du vilka det var som utförde den fantastiska gärningen? Hör av dig isåfall!

Lämna en kommentar